20100323

[ex·pec·ta·tion || ‚ekspek'teɪʃn]


çok iyi şeyler yapacağınızı bilen ya da çok iyi şeyler yapacağınıza inanan insanların bitmek bilmeyen,yıldırıcı ve yorucu beklentilerinin tam tersi bir etki yaptığını burundaki koku yorgunluğuna benzer bir şekilde sizin de beklentileri karşılama konusunda bir duyarsızlık geliştirdiğinizi anlamaları gerekiyor. zira en amiyane tabirle el şeyi ile gerdeğe girmek olarak tarifleyebileceğimiz bu durumun hem uzun hem de kısa vadede ne beklenti sahibine ne beklentilerin hedefindeki kişiye ne de 3. kattaki hacı teyzeye faydası yoktur. eğer anız yakmanın toprağı daha bereketli kılacağına inanıyorsanız durmayın ve hatta devamını getirin güneş yanıklarınızı diş macunu ile tedavi edin.bel soğukluğunuzu köpeklere tecavüz ederek iyileştirin. ama bilinmesi gereken ama bilinmeyen ya da bilinmemesi için çabalanan şey şudur ki yapılması gereken değil farz olan kayıtsız şartsız kanun olan şey insanı yani toprağı sadece nadasa bırakmaktır.
duymak ve itaat etmek konusunda başarılı olan insanlığın bu konudaki başarısının devamını beklenti konusunda da göstermesini bekliyorum sevgilerimi yolluyorum.
olmadı guerilla girls benim yerime yanıt versin, görseli algılamada daha başarılı olduğumuzu dikkate alırsak çok daha başarılı bir anlatıma imza atmış bile olabiliriz.

1 yorum:

der meister dedi ki...

"beklentiler ve üzerimize etkileri" temali konusmadik mi sanki? evet, cokca ;)