20110522

fuckity


başkasının yapacağı işlerde bile o iş eğer ki ilgimi çekiyorsa ya da benim için önemliyse bırak ben yaparım kafası yaşadığım doğrudur.tabi bu noktada ailem ve bir takım arkadaşlarım hadi lan diyebilir.çünkü uzunca bir süredir aksini yapıyorum.neden?
çünkü yoruldum lan,valla yoruldum,kendimden yoruldum.bu sebepten bazı şeyleri bazı insanların üstüne yıkıyorum.atlas diyebilirsiniz bana.maksadım kalıcı olmaksızın sırtımdaki şu dünyamı ya da dünyayı ya da dünyamızı size emanet etmek.sonra cenin pozisyonunda 1 2 saat kestirmek.çizim yaparken yorulunca hep böyle yaparım.ağrı mağrı kalmıyor biliyor musun?
evet işte bu sebepten sırtınıza yüklemeye çalıştım bazı şeyleri.kiminiz sikerler dediniz kiminiz sessizce kayboldunuz kiminiz sesinizi çıkarmadan ara ara yükümü almaya devam ediyorsunuz kiminiz ise hem yükümü alıyor hem de dır dır dır konuşuyorsunuz kiminiz ise alacakmışçasına heyecanlandırıp nah'ı çekiyorsunuz.
olsun yahu ben akıllandım bu sefer,tüm kişilerdeki çekimleri ile dünya kelimesini ben taşırım sırtımda ya da önce o dünyayı yaratacağım mı demeliydim?
evet evet kesinlikle
ben o dünyayı yaratıyorum ve bu sefer sırtımdan kimse alamayacak,almayacak,ben istesem de yeltenemeyecek,çünkü ben anladım el elin dünyasını sağa sola çarparak taşıyor.gerek yok ne dünyamda hasar olsun ne ben buna sinirleneyim dünyanızda hasar yaratayım
özet geçersem en amiyane tabirle en başından beri yiyebileceğim belli olan bu yarrağın altına yatıyorum.
görüşürüz.

4 yorum:

vincent vega dedi ki...

naftalin featuring pudra

pudra dedi ki...

o düetin de zamanı geçti.şimdi atlas featuring pudra.
peki sen nasılsın:)

vincent vega dedi ki...

ben iyiyimde, uzun süüredir ses cıkmadıgı için merak ettim seni yazılarını özledim açıkcası.

pudra dedi ki...

ya insanın hayatında bazen hiçbir şey olmuyor ya da yazamıyor.biriktiriyorum şu ara.ek olarak bana diyorsun ama sen de hiçbir şey yazmıyorsun.bizim yazdıklarını okuma imkanımız ne zaman olacak?