20090917

25

her ergen tavırlı insan gibi ben de bana yeni giren yaşımdan bahsetmek istiyorum.hayatımda ilk defa bir yaştan korktum.nedendir bilmiyorum ,muhtemelen herkeste bu var, ölmeyeceğimi ve yaşlanmayacağımı düşünüyorum.sonra birden fiziksel olarak çökmesem de o yaşın insanlar üzerinde bırakacağı etkiyi düşündüm.daha da korktum seneye 26 olucam mesela şaka gibi. işin garip yanı yaşım arttıkça benim ve bünyemin yaşımla arasında olan ve azalması gereken mesafe artıyor.ben hala çocuk gibiyim hala büyük umutlarım var hala umursamıyorum hala yaşlanmayacağımı sanıyorum.hala daha çok fazla zamanım varmış gibi algılıyorum.bu yüzden tembellik yapıyorum.
neyse 23 iyiydi ama.25 fazla olgun fazla sorumluluk sahibi bir yaş.hatta sorsalar kendine, kendisinden nasıl bahseder diye, kesinlikle cevabı bu şekilde olurdu.
neyse zihnen genç olduğumu hesaba katarsak depar da atacağımdır elbet.
neyse hoşgeldin bi çayımı içersin artık.
şöyle atmosferler istiyorum bir de.

7 yorum:

pudra dedi ki...

24ü saymamışım bile iyi olmuş.

Adsız dedi ki...

bizde senin yaşındayken yaşlanmayacağız sanırdık,hihihi.ama gerçekten yaşlanmadık.!!

pudra dedi ki...

yaşlandık yazdığını düşünüp bir an çıldıracaktım moralimi bozduğun için saygıdeğer eczahaneci ama değilmiş.oh benim hala umudum var o vakit

No More Virgilius dedi ki...

Daha çok gençsin güzelim, hayatın ve "geçen yılların" eline düşmüş değilsin...
Bunlar iyi günlerin...

4Delay dedi ki...

25 yazısı benim de yeni yaşım için bir yazı yazmam gerektiğini hatırlattı. Ama üzerinden yaklaşık 1 hafta kadar geçtiğinden artık gerekli görmüyorum. Ama yazsaydım heralde seninkinin tam tersi olurdu.

fauxhumanitas dedi ki...

Yavaş yavaş geliyor bana doğru 23.

Buro dedi ki...

25'ten sonrası daha bi çabuk geçiyor diyeyim ben. "çeyrek asırlık hayat tecrübesi" geyiklerini yaptığımı çok net hatırlarım.