20090924

hizaya gelmek için.

22 yorum:

S dedi ki...

blogunda pms diye kategorisi olan hatunum. :) hicbir sekilde de hizaya gelinmiyor malesef. ama zamaninda surada bir yerlerde benim de yazdigim bir seyler olcekti. bu videoyu da pek bir severim.

http://kadifhe.wordpress.com/2006/11/11/erkekler-icin-pmsle-basa-cikma-yontemleri/

yazinin 2006'da yazilmis olmasi da ayrica trajiktir. 3 yildir cekiyorum minimum. daha kac yil cekecegim ve cektirecegim hic bilemedim simdi.

ohşit! diye de bir tepki veriyorum son olarak.

oyle iste :)

polunochnaya dedi ki...

ahahahaha
ibret verici.

pudra dedi ki...

polly gerilerde bir de women know your limits var bu ikisi okullarda ders aralarında verilmeli çok ciddiyim.ben en çok erkeğin üzerine atlama sahnesini beğeniyorum

pudra dedi ki...

fakeangel ben aslında pms'ye pek inanmıyorum.ya da onu kendi açımdan değerlendiriyorum.yani benim pms derdim çok ağrı olacak mı kısmından ibaret mini tartışmalar da cabası.ama mesela bir akrabam var onun pms'sini gördüm pek fena. yaşlandıkça coşan bir şey olsa gerek.zira lisede misede böyle triplerim de yoktu hiç.pms pms pms diyerek her şeyi ona yönlendiriyoruz muhtemelen.ama video bomba.pollye de bahsettiğim gibi bir de women know your limits var seviyorum bu ikisini.

polunochnaya dedi ki...

evet evet onu da izlemiştim hatta şimdi bir daha izledim. =)
erkeğin üzerine atlama sahnesi ve çizim kısmında kadın gayet ciciyken bir anda üstü bası yırtık pırtık olmuş canavarlaşmış halinin çizimini beğendim.
paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler. =)

pudra dedi ki...

linkini verdiğin yazının girişindeki ''sabah dersi yoktur, kaleme de ihtiyaci olmaz, ama evde 0.5 uc kalmadigini farkedip sinir krizi gecirebilir. havanin sicak olmasi, soguk olmasi, gunlerden pazartesi olmasi, cuma olmasi'' kısım için şunu söyleyebilirim ben bunu her gün yaşayabiliyorum .forza pms diyeyim ne diyeyim ahaha.menopoz ve pms karışını barındıran bir dişi olduğumu biliyordum.tasdiklendi.iyi oldu

S dedi ki...

ben icimde ayda bir cikarmak uzere canavar yetistiriyorum adeta.

hakkaten eger azcik kendime disaridan bakabilecek durumda olursam, o canavarla konusuyorum bile. kimsin sen ? naaptin bana ? diye. ama cevap vermiyor. zira gozu donmus oluyor.

saka bir yana. bence gercekten de ruhsal degisikliklerimiz oluyor. ben sahsen daha sinirli oluyorum kesinlikle. zaten bir basak burcuyum.. ama bir de ayda bir kez, takildigim detaylari gorsen.. ustune bir de her seye aglayabilitem de ortaya cikiyor. ki cidden omomatik reklamina oturup aglamisligim var.

ama bazi kadinlar daha sansli sanirim. cunku cidden bazilarinda bu kadar yogun degisimler olmuyor. erkek olsam oylesini bulurdum misal. :)

bu arada, nedense, internetteki pmsle ilgili butun materyalleri bir sekilde izleyip gormuslugum var. ve women know your limits senin de soyledigin gibi erkegin uzerine atlama sahnesi kopariyor :)

pudra dedi ki...

omomatik reklamı iyiymiş. dediğim gibi ben ağrımla doğru orantılı olarak saldırganlaşabiliyorum ya da ağlayabiliyorum.yani mesela yazındaki gibi beni dışarı çıkarmak istese erkek arkadaşım o dakika onu parçalarım.çünkü her an karnım ağrıyabilir ve ben çıldırabilirim.bir de çok bencil olurum ağrım varken dünya benim çevremde dönmektedir en büyük acı benimkidir afrikada ölen çocuklar bile şeyimde olmaz(acı gerçekler)

S dedi ki...

buscopan benim her seyim zaten. olmadan yasayamayabilirim.

pudra dedi ki...

polly artık daha agresif bir blog yazarı olmak meyilindeyim. erkekleri hizaya getirmek lazım yavaş yavaş en azından,
o kadar blog yazıyoruz bi işe yarasın di mi:)

pudra dedi ki...

en iyi arkadaşım majezik.

polunochnaya dedi ki...

ah ah pudra. o erkekler ki ne hizaya gelirler ne de başka bir düzene. öküz gelmişler öküz gidecekler. kafa taslarının bizimkilerden daha kalın olduğuna inanmaktayım. herifin tekine bu videoyu izlettim azıcık birşeyler dank etsin diye ama bildiğin öküz gülerek bana demez mi adam da tam benim kafadanmış! =?
algılarını mı kapamış ne yapmışsa artık bir gün o algılarını açmak için çekiç ve çiviyi bırakıp matkap kullanacağım hani yakındır o gün.

pudra dedi ki...

nerden buldun onu polly?o adamı yani ahahahah

hammurabi ve kazıklı voyvodayı hep sevdim ben.sen de sev:)

polunochnaya dedi ki...

ahahahah
kazıklı voyvoda hep daha bir sempatik gelmiştir. sanırım onun yolundan gidebilirim.
mıknatıs gibiyim pudra. öküzleri çekiyorum.

pudra dedi ki...

benim hala umudum var. ama umut yokmuş gibi davranmayı seviyorum.selam olsun öküz beyine.
öküz beyine kısmı çok amaçlı bir öbek oldu ama ahahaa

polunochnaya dedi ki...

ahahaha
inan bana ben de kutsal bir amaçmış gibi davranarak kendimi avutuyorum yani bir öküz beyini daha normal haline cevirmeliyim şeklinde bir hayır sever edasıyla yaklaşıyorum.

pudra dedi ki...

polly tımarcı

soyadını da buldum ben senin ahaha.tımar edip doğal ortama bırakıyorsun.tanımıyoruz di mi buralara erişme şansı yok inşallah.fena olmasın sonra:)

polunochnaya dedi ki...

ahahah
tamam sevdim bunu.
yok yok tanımıyorsun. kendi dünyasında yaşıyor her ne kadar sosyal olduğunu düşünse de...
=)

pudra dedi ki...

o zaman kaşık var polly ve senin onu bükmeni bekliyor.ya da bunu tımar ve hatta kaşağı olarak bile algılayabiliriz.bol şans.cennette yerin hazır.

polunochnaya dedi ki...

sosyalliği de her haftasonu arkadaşları ile oturup futbol maçı izleyip alkol tüketmek.

polunochnaya dedi ki...

tavan yapmış egomla ve kaşıkla bu işinden üstesinden geleceğime inanıyorum. bir de taytımı giydim mi hazırım.

öperim. =)

pudra dedi ki...

belli bir yaştan sonra erkeklerin sosyalliği onunla tarifleniyor ama mazur görmek durumundasın:)