20071021

o zaman 'nokta'

Genel olarak başlığı adına yakışır şekilde en başa koymanın haricinde en başta koymalara karşıyım. Karşı olmak da değil bu muhtemelen ,tamamen bilincimin hatta bilinçaltımın farkında olmaksızın yaptığı bir şey. Kafada şekillenmeli bazı şeyler sonra onlar seni şekillendirmeli ,parmakların senin şekline göre harfler seçsin, seçmediğin harfler onlara şans verilecek günü beklesin, oluşan kelimelerle arandaki tensel uyum zirveyi zorlasın da falan da filan da
Neyse , elbette ki farkındalıklarınızdan farkındalık beğenmişsinizdir yapmayı sevmediğim şeylere istinaden yarattığım bahaneler konusunda.
-olması gereken nerde?
-suya düştü
--su nerde?
-inek içti
--inek nerde?
-dağa kaçtı
--dağ nerde?
-yandı bitti ,kül oldu
Tamam tamam devamını getiriyorum tam da meksika dalgası senkronizasyonunda.
Nerde kalmıştım?(başkasına neden soruyorsun? )
hah şimdi hatırladım(bir es, bir pes bir kes ama iç ses)
Evet 'başlık'
Demem o'dur ki hatta budur ve durun hatta ve hatta şudur ki başlık benim için başlık değildir.Sizin başlık dediğiniz genel olarak en başta konulup ,olması gereken konuya koyan şey bende sonradan oluşur bu yüzden noktadır.
yani ben bu başlığa 'nokta' desem ancak bu kadar cuk oturur.
Başlangıçlar esas olması gereken gibi görünse de bir şekilde sonların insanıyım, sondakinin ,sonrakinin anlamlandırılmalarında anlamdırılabilenim,anlayanım,anlamlandırabilenim hatta bilenim bilirkişiyim.
Velhasılkelam kendi içimde yaşadığım 'başlık' 'nokta' kaosunda 10 üzerinden nokta diyerek, sek sek sekerek 10 defa bu sahife yardımıyla göğe saldığım kelamlarımı 'nokta'larım.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

'nokta'larım.