20071107

1

kendisine para verilip kaybedecek şekilde oynaması beklenen ''oyuncu''lar haricinde kaybetmeyi gönüllü olarak bedavadan kaç kişi icra eder?

sadece ben.
ben
ben
ben
ben

4 yorum:

tarkan ikizler dedi ki...

kendimizi kandırmayalım, kaybetmeyi oynarken bile arkasından kazanacağımız bir şey için kaybetmeyi göze aldığımızı biliyoruz ama bilmemekten geliyoruz... kaybetmek kötüyse ve biz olabilecekleri göğüslemekten zevk alıyorsak yine kaybetmek mi diyeceğiz buna yoksa kaybetmekle kazanacağımız şeyleri gizlemeye mi çalışacağız?

pudra dedi ki...

tamam gafil avladınız beni,
itiraf ediyorum bu nedenle kazandığım siniri,stresi,kaosu,iletşimsizliği ve hatta sağlık sorunlarını İsviçre'deki bir bankaya zulalamıştım.
Cümlelerimden -önlerindeki onca paravana rağmen- malvarlığımı tesbit etmeniz ve bunu yüzüme vurmanız çok yaralayıcı oldu.Halbuki anlaşabilirdik:)

tarkan ikizler dedi ki...

hayır söz konusu şey size ait değil ve bu yüzden size ait bir şeyi deşifre ediyormuşum gibi hissetmedim. genel olarak tüm insanlık ve tabii ki kendimde buna dahil olarak aynı şeyleri hissediyoruz diye düşünüyorum. tabii ki hep başkalarını da kendi gibi gören bencileyin şu salak kardeşiniz yanılıyor da olabilir.

pudra dedi ki...

1.cümlem zaten espri mahiyetinde.Yani deşifre olduğumu düşündüğüm olmadı.Ama bende uzun süredir devam eden kronikleşen bir durum var ;herhangi bir durumda genellemeye varabilmek için önce bendeki tepkisini ,bendeki işleyişini analiz etme huyu.Yani tümevarabilmek için ben öznemden yola çıktım.
Ama bunu es geçersek şu çılgın karmada ya da kaderde zaten herhangi bir kaybın yol su elektrik kadrosundan bir kazanca dönüşeceği zaten aşikar-mış.
Öncelikle sabır naklı yapılıyor insanları her türlü kayıpta.Bundan daha anlamlısı yoktur bana göre.
Ben de buna inanıyorum